Door Monique Kroom op 10 december 2012

PvdA Stadskanaal feliciteert Fox

De fractie van de Partij van de Arbeid Stadskanaal heeft het bekende uitgangscentrum Fox in Stadskanaal verrast met een aantal vlaaien. Onlangs is Fox uitgeroepen tot populairste club van Nederland. Voor de sociaaldemocraten was dat een goede reden om de medewerkers in het zonnetje te zetten.

Raadslid Monique Kroom: “Verschillende dansvloeren bieden elk weekend vele honderden jongeren de kans om in het weekend op een goede manier uit te gaan. Het is duidelijk dat dit één van de uitgaansgelegenheden is waar de jeugd vanuit de hele regio z’n hart kan ophalen. De directeur, Jeroen van Broekhoven, en zijn medewerkers zetten Stadskanaal op een hele positieve manier op de kaart.”

Van Broekhoven koppelde een rondleiding aan de felicitaties en Hans Singelenberg van Koninklijke Horeca Nederland ging in op de aanstaande wijzigingen binnen de Drank- en Horecawet. In 2013 staan veranderingen op stapel. Steeds meer taken worden op het bordje van de gemeente gelegd. “Daarom is het prettig dat het contact tussen Fox en de gemeente Stadskanaal goed is. Ze gebruiken de korte lijnen wanneer dat nodig is”, aldus Kroom.

Monique Kroom

Monique Kroom

Monique Kroom (1951) woonachtig in Musselkanaal Wie is Monique Kroom? Monique is geboren in Amsterdam en woont vanaf 2006 in Musselkanaal. Het is een bewuste keuze om in Musselkanaal te gaan wonen. De voorzieningen in Musselkanaal en Stadskanaal zoals supermarkten, theater, bioscoop en ziekenhuis maar ook de prachtige omgeving maakt wonen in Musselkanaal voor haar

Meer over Monique Kroom