De PvdA stelt haar kandidaten voor

9 februari 2018

Woensdag 21 maart zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen in onze gemeente. Uiteraard doet de Partij van de Arbeid ook weer mee. In de aanloop naar de verkiezingen stellen we elke week een kandidaat uit de top van onze lijst aan u voor. Deze keer is de beurt aan Patricia Timmerman, zij staat op plek 5.

Wie is Patricia Timmerman?

Patricia is 33 jaar en woont sinds haar veertiende in Musselkanaal. Ze was jarenlang zwemster en vrijwilligster van zwemvereniging NOVA uit Musselkanaal. Ze is logopediste en gespecialiseerd in audiologie. Ze werkt  al 7 jaar als gehoor- en hoortoestelspecialist en heeft een aantal jaren in Musselkanaal gewerkt in een hoortoestellenwinkel. Ze heeft daarnaast vrijwilligerswerk gedaan en vindt het belangrijk dat mensen elkaar kunnen helpen, zodat iedereen kan meedoen in de maatschappij.

Wat vind Patricia belangrijk?

Zij vindt het belangrijk dat in de hele regio Oost-Groningen volop kansen blijven ontstaan voor het vinden en houden van een opleiding en werk, op alle niveaus. Het zou wat haar betreft ook geweldig zijn als er een HBO-opleiding in Stadskanaal zou kunnen starten, bijvoorbeeld voor eerstejaarsstudenten van de PABO of verpleegkunde.

Wat betreft de zorg, is het volgens haar van cruciaal belang dat er een allround ziekenhuis beschikbaar blijft en dat mensen zeker kunnen zijn van goede verzorging in de eigen buurt.

Dit alles kan niet zonder een goede basis, zoals toegang voor alle kinderen tot kwalitatief goede peuterspeelzalen en scholen in de buurt. Daarnaast vindt zij het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot sportclubs, veilige uitgaansgelegenheden en de mogelijkheid om jezelf en elkaar af en toe eens te verwennen met nieuwe kleding of een kadootje.

Mensen die afhankelijk zijn van sociale zekerheid en goede doelen, moeten niet worden belemmerd in het doen van aanvragen, maar juist geholpen worden door snelle doorvoer binnen de instanties in de gemeente.

Patricia wil graag voor u aan de slag in de raad. Stem daarom woensdag 21 maart PvdA!