Bestuurslid

Frank Pot

Frank Pot

Over Frank Pot

Mijn naam is Frank Pot, 21 jaar en ben geboren en getogen in Stadskanaal. Na het vwo te hebben afgerond in 2014, heb ik in juni 2017 mijn Bachelor of Science in International Business behaald aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Tijdens deze opleiding ben ik bij Café ’t Mingelmous in Stadskanaal blijven werken, waardoor ik kennis en ervaring heb vergaard die van toepassing zou kunnen zijn bij de betreffende thema’s die in de kanaalster politiek behandeld worden. Naast werken en studeren hou ik ervan om zelf te voetballen, de jeugd van training te voorzien en luister ik graag naar mijn eigen LP-verzameling.

De thema’s Sport en Gezondheid en Leefbaarheid staan bij mij hoog in het vaandel. De punten waar ik voor sta zouden kunnen worden samengevat in een zin: ‘’Het leefbaar houden van Stadskanaal voor jeugd en het tegengaan van eenzaamheid van ouderen door het onderhouden en verbeteren van voorzieningen.’’

Niet alleen kom ik uit een PvdA familie, ook zelf kies ik er bewust voor. Mijn filosofie is dat de beschikbare middelen eerlijk verdeeld moeten worden. Niet iedereen wordt met dezelfde middelen en dezelfde talenten gezegend. Iedereen zou zich echter volledig in moeten zetten om zijn eigen beschikbare middelen maximaal te benutten en zo bij te dragen aan de maatschappij. Dit kan op velerlei manieren.