Kandidaat-raadslid

Patricia Timmerman

Patricia Timmerman

Over Patricia Timmerman

06-52547794

Wie is Patricia Timmerman?

Mijn naam is Patricia Timmerman, ik ben 33 jaar en woon sinds mijn veertiende in Musselkanaal. Ik was jarenlang zwemster en vrijwilligster van zwemvereniging NOVA uit Musselkanaal. Ik ben logopediste en gespecialiseerd in audiologie. Ik werk al 7 jaar als gehoor- en hoortoestelspecialist en heb een aantal jaren in Musselkanaal gewerkt in een hoortoestellenwinkel. Ik heb daarnaast vrijwilligerswerk gedaan en vind het belangrijk dat mensen elkaar kunnen helpen, zodat iedereen kan meedoen in de maatschappij.

Wat vindt Patricia belangrijk?

Ik vind het belangrijk dat in de hele regio Oost Groningen volop kansen blijven ontstaan voor het vinden en houden van een opleiding en werk, op alle niveaus. Het zou wat mij betreft ook geweldig zijn, als er een HBO-opleiding in Stadskanaal zou kunnen starten, bijvoorbeeld voor eerstejaars studenten van de PABO of verpleegkunde.

Wat betreft de zorg, is het mijns inziens van cruciaal belang dat er een allround ziekenhuis beschikbaar blijft en dat men zeker kan zijn van goede verzorging in zijn eigen buurt.

Dit alles kan niet zonder een goede basis, zoals toegang voor alle kinderen tot kwalitatief goede peuterspeelzalen en scholen in de buurt. Daarnaast vind ik het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot sportclubs, veilige uitgaansgelegenheden en de mogelijkheid om jezelf en elkaar af en toe eens te verwennen met nieuwe kleding of een kadootje.

Mensen die afhankelijk zijn van sociale zekerheid en goede doelen, moeten niet worden belemmerd in het doen van aanvragen, maar juist geholpen worden door snelle doorvoer binnen de instanties in de gemeente.

Patricia is kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 en staat op plek 5.