De PvdA stelt haar kandidaten voor

4 maart 2018

Woensdag 21 maart zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen in onze gemeente. Uiteraard doet de Partij van de Arbeid ook weer mee. In de aanloop naar de verkiezingen stellen we elke week een kandidaat uit de top van onze lijst aan u voor. Deze keer is de beurt aan Grietje Schipper ze staat op plaats 2.

Wie is Grietje Schipper?

Grietje is van huis uit een Drentse en geboren in de toen nog bestaande gemeente Borger en heeft gewoond in Nieuw Buinen en Gasselternijveen. Inmiddels woont ze al jaren in Stadskanaal en is dus geen onbekende binnen de gemeente.

Ze maakt op dit moment deel uit van de gemeenteraad en is secretaris van onze fractie.

In de fractie is ze een allrounder met brede interesse en een duidelijke mening die vooral naar voren komt als er voor de sociaal zwakkeren iets dreigt te gebeuren. Onrecht gaat ze met volle kracht tegen in.

Waar staat ze voor?

Ze is al jaren lid van de partij en heeft nog nooit een moment getwijfeld: ze gelooft in de Partij van de Arbeid.

Het is belangrijk om altijd te blijven beseffen dat er voor alle mensen rechten en plichten zijn en dat je zoveel mogelijk moet proberen om een ieder in zijn of haar waarde te laten, ongeacht ras, kleur, leeftijd en dergelijke.

Wat zijn de interesses van Grietje?

Haar interesses zijn veelzijdig. Maar vooral politiek en sociaal-maatschappelijke problematiek spreken haar aan.

Contacten leggen en gesprekken aangaan zijn dingen die ze graag doet. Dat maakt haar een echte volksvertegenwoordiger.

Sport is een belangrijk deel van haar leven ze vindt dan ook dat dit voor iedereen mogelijk moet zijn, met name voetbal laat haar hart sneller slaan.

 

Woensdag 21 maart PvdA!

Lijst 4.